testimonials

————————————————————————————————-

Lies behandelde me toen ik op een belangrijk punt in mijn carriere stond.

Door bezuinigingen moest de helft van ons personeel vertrekken en moesten we allemaal op onze (eigen) baan solliciteren. Deze onzekerheid beinvloedde mijn humeur, gezondheid en prestaties.

Door de behandelingen werd ik rustig en kreeg ik weer zelfvertrouwen en leerde ik alles minder persoonlijk te maken. Ik vond de rust en vertrouwen om gewoon mijn werk te doen en te denken dat ik er waarschijnlijk ook mee door zou kunnen gaan.

Ook voelde ik na de behandeling heel sterk dat – in het ergste geval, als ik mijn baan zou kwijtraken – ik genoeg kwaliteiten heb om elders aan de slag te kunnen. Ik kon weer slapen, voelde me beter en ook mijn werk ging meteen beter.

Ik denk dat het me zelfs geholpen heeft om in die ontslagronde mijn baan te houden.

Tanja Lubbers

—————————————————————————————————-

Hey Lies,

Ik kwam bij jou omdat je mijn vrouw’s aura zo netjes had opgepoetst en uitgedeukt,
niet dat ik dat zie maar ik voel het wel. Het is maar sporadisch dat ik mezelf zo’n opknapbeurt gun,

Van je aura-behandelingen zelf herinner ik me alleen het intens-warme gevoel dat ik ervan kreeg, de loopoefening is een regelmatige meditatie geworden, de sfeer was heel opgeruimd,

Als ik er nu op terug kijk was het een half jaar van grote veranderingen en inzichten,

het lijkt me heel prettig om zoiets eens per jaar te doen,
vertrouwen is het sleutelwoord,
ik vond het heel makkelijk om je te vertrouwen

Graag tot een volgende keer

XXX

G

—————————————————————————————————-

Ha lieve Lies

Ik heb een behandeling bij je genoten toen ik erg vast zat in mezelf. Ik had weinig vertrouwen of het leven me ging bieden waar ik zo naar verlangde. Al lange tijd ging niets zoals ik het wenste en ik hoopte dat een chakrabehandeling alles weer wat zou laten stromen.

Tijdens de behandeling voelde ik me erg ontspannen. Ik weet niet meer precies hoe mijn lichaam reageerde op de verschillende gebieden, maar op sommige momenten kreeg ik het heel koud en ging mijn buik morrelen. Soms kreeg ik ook herinneren of gingen er een soort van flitsen door mijn hoofd.

Vooral het gesprek na de behandeling is me bijgebleven. Mijn wortelchakra was ‘uitgelubberd’ en je vertelde me dat ik meer aan mijn eigen belangen moest denken. Een mooie uitspraak die ik voor mezelf zou kunnen affirmeren was Niki loves Niki. Iets dat ik nog steeds vaak voor mezelf herhaal. Ik was niet gegrond, stond niet stevig in mijn zijn. In wie ik ben. Daar ik niet alles 1,2,3 kon vatten heb ik het langzaam tot me door laten dringen en nu ik weer een paar maanden verder ben zie ik steeds vaker in dat wat je toen voelde waar was.

Ik kan steeds beter bij mezelf blijven. Het lijkt veel meer vanzelfsprekend te zijn dat ik voor mezelf kies. Het lijkt of er iets, dat ik eerst niet kon bereiken, toegankelijk is geworden.

Ik vond het wel heftig in het begin, alsof ik nog meer in de war raakte, maar uiteindelijk kwam ik door die poel heen en begreep ik waar ik in vast zat. Jij had dat al verteld, maar ik zat er nog in vast.

Dank je wel.

Niki K

—————————————————————————————————-

Hallo Lies,

Jij creëert een sfeer van rust en vertrouwen. Daardoor ben ik als client bereid me open te stellen, kom ik makkelijker bij mijn gevoel en lukt het om diepere lagen van mijn wezen aan te raken. Dat is heel waardevol. Zeker voor mensen met een druk leven die daar zelf nauwelijks aan toe komen.

X I

—————————————————————————————————-

Lieve Lies,

Dank je voor het oogstrelende pakketje met de inhoud van mijn krachtdier!

Ik heb het zojuist voorgelezen aan mijn man, zo ongelofelijk ontroerend.

Het gaat zo over mij en waar ik nu sta….

Dank  voor je studie en je aandacht.

Dank voor je vakmanschap.

Mijn boekje en  de schilderijententoonstelling

Ze gaan er allebei komen…

Ze zijn eigenlijk al klaar, ik tover ze tevoorschijn

de komende tijd met blijdschap en vertrouwen !

Dank en liefs, Jelka

—————————————————————————————————-

Lies is een hele fijne, rustige vrouw bij wie ik mij onmiddellijk goed en op mijn gemak voel. Voor mij maakt dit het makkelijk om mij open te stellen voor mijzelf en voor haar energie.

De body drum release sessie die ik een tijd geleden van haar heb gekregen bracht mij langzaam maar zeker in een trance waardoor ik heel rustig en heel duidelijk bij de kern van het gevoel kon komen dat ik zocht. De trance vond ik heel prettig, het gaf mij een intense concentratie waardoor ik samen met de aanwijzingen en sturing van Lies steeds dieper kon gaan.

Aan het einde van de sessie voelde ik dat mijn lichaam zich vulde met hele sterk-makende energie. Tijdens dezelfde sessie heeft ze ook nog ‘even’ iets in mijn chakra’s op orde gebracht, dat gaf een warm en zacht tintelend gevoel door mijn hoofd. Het was allemaal fijn, en het heeft mij goed gedaan.

Lang na de sessie kan ik dit gevoel nog steeds vasthouden en terug oproepen.
Ik ben vastbesloten dit bij mij te houden en zal zeker terugkomen wanneer ik de behoeft heb.

x en tot snel!

Janneke Niezen

—————————————————————————————————-

De kleurenhealing kan ik me niet goed meer herinneren. Volgens mij voelde ik toen wel van alles gebeuren, tintelen, borrelen, verschuiven in mijn lijf, op een subtiele manier, terwijl jij me niet of nauwelijks aanraakte. Heel bijzonder.

Mijn krachtdier weet ik nog goed! Weer een heel aparte ervaring; zelf lekker liggen terwijl de Wizard volop geconcentreerd en druk in de weer was. Ik vond het razend interessant hoe je mijn krachtdier beschreef. Sowieso welk dier het bleek te zijn, wat heel erg bij mij past, overtrof mijn verwachting. Het heeft me gesterkt in mijn geloof en contact met mijn zuivere kracht.

(anoniem)

—————————————————————————————————-

naar extra info
(als je meer wil weten over behandeltechnieken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s