Over mij

lies-goemans-wizard-of-love2

Ik ben Lies Goemans, beeldend kunstenaar en healer. Mijn persoonlijke gave, iets wat je van nature hebt, is kleur brengen. Letterlijk door middel van mijn schilderijen, maar ook doordat ik de wereld net iets mooier en magischer kan zien en je dat voor kan spiegelen. Ook hou ik ervan dingen helder te maken, vandaar dat ik ook als grafisch ontwerper werk.

De naam de ‘wizard of love’ is heel bewust gekozen, het voelt soms gewoon magisch, alsof je met je toverstokje sparkles mag strooien, en het geeft ook de lichtheid en speelsheid aan die ik belangrijk vind om te benadrukken tijdens de healings.

Het is niet zo dat ik altijd zo’n vrolijke fluiter ben geweest, ik heb de wereld ook van een hele andere kant kunnen bekijken. Donker en zwaar. Maar toch overwon het lichte altijd. Waarschijnlijk juist daarom ben ik zo geinteresseerd geraakt in het spirituele.

Een flink aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met reiki, dit voelde zo bekend en zo normaal, maar ook zo fijn, hierna heb ik diverse cursussen gedaan, seichem, clear home clear heart van Eric Dowsett, angelic healing. Ik was er heel intensief mee bezig, vond het heerlijk om mensen te helpen en te behandelen. Totdat ik voelde dat ik er nog niet klaar voor was om hier verder in te gaan. Maar er was een kanaal geopend dus ik kon niet anders dan mijn eigen leven flink opschonen en gaan voor wat ik echt wilde, schilderen.

Ik zette mijn werk als grafisch ontwerper op een laag pitje. Weer helemaal leven vanuit mijn hart, vertrouwen op wat het leven mij te brengen had. Na een tijdje voelde ik dat het tijd was om de liefdes weer bij elkaar te brengen, schilderen én healing.

Ik ben de beroepsopleiding aurahealing gaan doen bij het Nederlofinstituut, een integer en down to earth instituut, dat sprak mij aan want zo werk ik zelf ook.

Nu ben ik er klaar voor om dat wat ik altijd al kon en wist opnieuw te gaan gebruiken, om anderen te helpen zichzelf te helpen en weer meer kleur in hun leven te ervaren.

Eerste consult?