eerste consult

Als je voelt dat een aurahealing iets voor je is dan kun je me bellen of mailen voor een afspraak, ik stuur je dan een intakeformulier met wat vragen. Je mag deze zo kort of uitgebreid beantwoorden als je zelf wilt, een aurahealing werkt ook als je liever niets over jezelf wilt vertellen. Het gaat er mij om dat we onze sessietijd zo intensief mogelijk kunnen gebruiken zodat jij er het meeste aan hebt.

Je kunt gewoon één keer komen dan gebeurt er al een hele boel maar de ervaring leert dat ergens tussen 3 en 5 behandelingen het meest effectief is. Je systeem moet vaak even wennen aan de nieuwe vorm van zijn, en heeft in het begin soms de neiging gedeeltelijk terug te gaan naar de bekende oude stand.

Helemaal ideaal is een 10 keer behandeling waarbij de eerste sessies kort op elkaar volgen met daarna steeds iets langere tussenpozen. Soms kan je na verloop van tijd behoefte hebben aan een terugkomsessie, zeg maar een soort hercleansing, een opfrisbeurt of oneerbiedig een aura-apk.

tarieven  extra info

je kunt me hieronder mailen voor meer info of een afspraak, maar je kunt me natuurlijk ook altijd (vrijblijvend) bellen.