workshop intuitief schilderen

Ontdekken van je eigen schaduw? Zie het als een spel. Je creativiteit vrij laten vloeien, moeiteloos en met plezier. Deze workshop is helder en helend, maar vooral leuk!

Voor wie?
Voor iedereen die contact wil maken met zijn creatieve zelf op een lichte leuke manier. We verkennen op een speelse manier de rol van de schaduw in jouw leven. Donker en licht maken samen heelheid ook op het creatieve vlak.
Je hebt geen ‘kunstzinnige kennis’ nodig.

Wat gaan we doen?
Zie het als een middag helemaal voor jezelf waarin je je vrij voelt te voelen, te creëren, te scheppen en te spelen. Er gaat een helende werking vanuit zonder dat je er echt iets voor hoeft te ‘doen’ of te kunnen. Niet alleen leerzaam en heilzaam maar vooral leuk.

Is het eng?
ja heel eng;-) nee hoor, jij bepaalt je ervaring en je hoeft nooit verder te gaan dan je zelf wil.

Wanneer:
Zondag 18 september 2016
13.30 tot 16.30/17.00
Amsterdam centrum/oost
(lokatie volgt)

Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 8
bij minder dan 4 wordt het privé les met een ander tarief
maximaal 8 dan krijgt iedereen voldoende aandacht.

Wat neem je mee?
Oude kleren of een schort.

Kosten: eenmalig tarief! 40,-
incl materialen en koffie en thee 

Aanmelden:
je kunt mij mailen of bellen, ook als je nog vragen hebt.
mail
0615002520

bovenkant-workshop-spreuk

Door wie:
De workshop wordt begeleid door beeldend kunstenaar en aurahealer Lies Goemans
…”Ik zit al behoorlijk op mijn route met mijn droom om te reizen en te schilderen.En daarnaast voel ik dat het fijn is om anderen te inspireren ook hun droom te voelen, te vinden en te volgen. Dat begint volgens mij bij contact met je innerlijk kind en daarom vind ik het bijzonder om dat wakker te roepen bij mensen.
Soms geef ik les aan kinderen (of innerlijke kinderen van volwassenen:) ik noem dat schilderles +plus. Niet zozeer de techniek uitleggen maar te inspireren dat wat je voelt en ziet te vertalen naar verf en kleur. Dan is het natuurlijk superhandig dat ik ook een aura-healer ben en dat je die energie kan gebruiken om het proces te versterken”…

Ik verheug me erop je te zien bij de workshop!

bovenkant-workshop-lies-goemans-shadow

Wat anderen zeggen:
testimonial 1
“Het gaat niet om mooi of niet mooi maar iedere keer als ik zie wat ik gemaakt heb in de workshop, voel ik weer wat ik toen voelde. En dat is zo’n fijne ervaring met heel veel inzichten die ik niet meteen onder woorden kan brengen, maar die mij wel hebben verandert.”

testimonial 2
“Een manier om inzicht in mezelf te krijgen, om bij m’n gevoel te komen, laagdrempelig, leuk, ontspannen, leerzaam, warm, gezellig, liefdevol.”

testimonial 3
“Fijn, ontspannen, vrij, rust, dankjewel Lies”

testimonial 4
“Wat een bijzondere ervaring!
Intuïtief schilderen! Zou ik veel vaker willen doen! De combinatie van alles vond ik echt heel mooi en inspirerend! Dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring.”

testimonial 5
“Licht en inspirerend. Gevoel en hart.
Uiten en loslaten. Dank voor deze mooie middag.”

Meer over je schaduw

intuitief-schilderen-schaduwspel-lies-goemans

Een gedachte over “workshop intuitief schilderen

  1. Pingback: Ontdekken van je eigen schaduw | wizard of love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s